High Impact Apps

Mogelijkheden

Graag adviseren wij u over de mogelijke toepassingen van onderstaande componenten en oplossingen teneinde uw proces succesvol te automatiseren.
Solware is dé software ontwikkelingspartner die uw visie kan vertalen naar intuïtieve webapplicaties die aantoonbaar toegevoegde waarde leveren tegen een vooraf vastgestelde investering en doorlooptijd. Hiermee heeft u de voordelen van een standaardoplossing met de meerwaarde van een maatwerkoplossing.

Barcode generen en scannen

Barcode generen en scannen

De documenten die uw webapplicatie genereren kunnen eenvoudig worden uitgevoerd met 1D en 2D barcodes. Uw documenten kunnen daardoor eenvoudig in uw proces gevolgd worden.

SMS herinneringen & berichten

SMS herinneringen & berichten

Nadat uw klant online een afspraak met u heeft gemaakt kunt u hem eenvoudig op de hoogte houden middels een SMS bericht gekoppeld aan uw eigen telefoonnummer.

Twinfield API boekhoud koppeling

Twinfield API boekhoud koppeling

Na het generen van een e-factuur wordt deze realtime in uw boekhouding geplaatst onder de juiste artikelen en omzetgroep. Vervolgens wordt de betaalstatus realtime gesynchroniseerd.


KvK API gegevens verrijken

KvK API gegevens verrijken

De gegevens van uw relaties worden realtime aangevuld met de laatste KvK gegevens teneinde een up2date relatiedatabase te behouden. Ook kunt u eenvoudig bestuurders en beslissers toevoegen.

eFacturen versturen & verwerken

eFacturen versturen & verwerken

Verstuur uw facturen voortaan geautomatiseerd per e-mail of post. Met onze eFactuur oplossingen is uw uitgaande post compleet gedigitaliseerd en heeft u controle over uw factuur processen.

Buckaroo payment API

Buckaroo payment API

Uw gehele credit management proces automatiseren doet u door bij het versturen van eFacturen de mogelijkheid aan te bieden direct met iDEAL, credit card of machtiging te betalen.


Webservices.nl API koppeling

Webservices.nl API koppeling

Webservices.nl biedt diverse online datadiensten, waarmee uw datagegevens eenvoudig kunnen worden gevalideerd en verrijkt zoals kadaster, faillissementen, GPS en RDW gegevens.

BIG register koppeling

BIG register koppeling

Een BIG-registratie verleent duidelijkheid over de bevoegdheid van een zorgverlener. Uw webapplicatie kan deze gegevens raadplegen om uw data te verrijken.


Alle Solware oplossingen en webapplicatie componenten


Werkwijze & realisatie

Met een concrete vraag ontwikkelt Solware in enkele weken uw webapplicatie tegen een vaste investering en doorlooptijd. Al na de eerste twee weken evalueert u een werkende webapplicatie.

Ervaar ook onze werkwijze

Ondersteuning

Naast de ontwikkeling van uw webapplicatie ontzorgen wij u, met ons ervaren support medewerkers, van alle voorkomende ondersteuning en beheer werkzaamheden.

Ga voor garantie en ontzorging

Neem contact met ons op Bekijk onze complete portfolio of