High Impact Apps

Werkwijze & realisatie

Solware ontwikkelt en exploiteert high impact apps. Onze web en mobiele apps hebben een grote impact op het primaire proces van onze toonaangevende klanten. Hierdoor verandert de manier waarop onze klanten met hun partners denken en doen. Onderstaand een grafische weergave van de unieke Solware werkwijze.

Webapplicatie ontwikkeling

Uw web en mobiele apps worden ontwikkeld met software componenten en oplossingen van Solware die zich in de praktijk ruimschoots hebben bewezen. Denk hierbij aan dashboards, grafieken, statistieken, workflows, rapportages, rollen en rechten, scanning, visualisaties, beveiliging, meertaligheid, formulieren, validatie, webservices, sms diensten, koppelingen met reeds geïmplementeerde software, en nog vele andere functionaliteiten. Hiermee kunt u beschikken over de voordelen van een standaardoplossing met de meerwaarde van een klant specifieke oplossing.

Onze unieke werkwijze

Solware hanteert een doorontwikkelde agile werkwijze. Dit houdt in dat er voor u als opdrachtgever een actieve rol is weggelegd gedurende de ontwikkeling van uw app. In samenwerking met het Solware ontwikkelteam bepaalt u de volgorde van ontwikkeling en scherpt u de reikwijdte van uw product continu aan.

Uw web en mobiele apps worden in tijdvakken van twee weken ontwikkeld. Elk tijdvak omvat alle ontwikkelingsfasen zoals planning, analyse, ontwerp, testen en documentatie. Aan het eind van elk tijdvak wordt een werkende webapplicatie opgeleverd en met u geëvalueerd. Zo bent u tijdens het gehele ontwikkeltraject betrokken bij het eindresultaat.

De ontwikkeling van uw webapplicatie kent drie fasen, waarin het product zichtbaar in waarde toeneemt.

Ik ben geïnteresseerd in webapplicatie ontwikkeling

Neem contact met ons op

1) Concept versie

Tijdens deze fase wordt een eerste concept van uw product opgezet. Door gebruik te maken van software componenten die Solware ontwikkeld heeft kan dit concept in slechts twee weken worden neergezet.

2) Functionele versie

De functionele waarde van het product wordt in deze fase opgebouwd wat na twee weken leidt tot een werkend product.

3) Geoptimaliseerde versie

In deze fase wordt het product afgerond en komen zaken als presentatie, het verbeteren van prestaties en gebruiksgemak aan bod. Het eindresultaat is een intuïtieve webapplicatie welke voldoet aan uw vooraf vastgestelde productvisie.


Solware ontwikkelde oa voor de volgende relaties high impact apps

Bekijk ons portfolio