Portfolio

Hamifleurs iPhone & iPad App

De Hamifleurs App is ontwikkeld vanuit de toenemende vraag naar mobiele bestelmogelijkheden. De vraag van Hamifleurs was: ‘ontwikkel een gebruiksvriendelijke en eenvoudig te gebruiken iPhone- en iPad App waarmee klanten alle producten die op voorraad staan kunnen bestellen. Deze App dient het innovatieve karakter van Hamifleurs uit te stralen en altijd snel in gebruik te zijn.’

Apple App Store

Over Hamifleurs

Hamifleurs is een van de grotere Nederlandse snijbloemenexporteurs en levert uitsluitend aan de traditionele groothandel wat de betere kwaliteit vraagt. Hamifleurs is wereldwijd actief in meer dan dertig landen. Door de sterk geautomatiseerde en gemechaniseerde logistiek, de ultra moderne dealingroom en brede markt- en klantenkennis onderscheidt Hamifleurs zich duidelijk ten opzichte van de concurrentie.

Impact

Beleving en hoge performance zijn de twee sleutelwoorden die de ‘high impact’ van de Hamifleurs App realiseren. Het aspect beleving is in hoge mate doorgevoerd door visueel aantrekkelijke weergaven van de producten te combineren met een hoog gebruikersgemak. De snelheid van de Hamifleurs App versterkt deze beleving en maakt het leuk en effectief tegelijk om bestellingen te doen. De Hamifleurs App is letterlijk de belichaming geworden van de innovatiekracht waar de organisatie al jaar en dag bekend om staat.

  • Anytime, anywhere mobiel bestellen
  • Realtime voorraad
  • Koppeling met interne ERP-systeem
  • Beschikbaar in 7 talen


Technologie

iOS/Xcode, REST, API, JSON ,PHP5, MySQL, PHPUnit, CURL.

Neem contact op